Verzekeren

Dealer Zeker Polis

 

Rijdt het niet veel plezieriger in een auto die ook nog eens goed verzekerd is? Dealer zeker Polis is thuis in alle verzekeringen. Niet alleen die voor auto, motor of bromfiets, maar ook voor bijvoorbeeld woonhuisverzekeringen. En bent u ondernemer? Kies ook dan voor de service van een betrouwbare adviseur. Bijvoorbeeld om uw pensioen voor eens en voor altijd goed te regelen.

 

Natuurlijk kunt u verzekeringen tegenwoordig makkelijk online regelen. Maar wist u dat u voor dezelfde internetprijzen bij ons betere voorwaarden krijgt? U voelt zich bij Dealer zeker polis nét even zekerder met een goed advies. Van een specialist die u graag persoonlijk te woord staat, thuis bij de koffie op een moment dat het u goed uitkomt.

 

We zijn een adviseur die verder gaat voor onze klanten. Door onze korte lijnen regelen we verzoeken vrijwel altijd nog dezelfde dag. Bent u niet dubbel verzekerd? Zijn er geen verzekeraars die betere condities bieden of lagere premies vragen? Op deze en veel andere vragen krijgt u een eerlijk antwoord. We werken gerenommeerde maatschappijen samen. Daardoor is er altijd een verzekering die bij uw behoeften aansluit.

 

Interesse in een scherpe offerte voor uw Auto? Mail dan uw naam, geboortedatum, adres, kenteken en aantal schadevrije jaren naar  info@pluym.nl

Personenwagens

Werkplaatsafspraak

U kunt online direct een werkplaatsafspraak maken bij één van onze vestigingen.


Afspraak maken

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: